Asbestikartoitus

129,00 

Hinta
Lisävalinnat
Loppusumma
Osasto: Avainsana tuotteelle

Palvelu sisältää kartoituksen, kaikkien näytteiden laboratorioanalyysit ja laboratoriokulut, kilometrikorvaukset sekä lakisääteisen asbestikartoitusraportin. Valitse tarvitsemasi näytteiden lukumäärä. Katso alta vinkkejä näytteiden lukumäärän valintaan. Kartoituksen normaalihinta on 129€. Näytteet maksaa 1€/kpl.

Milloin asbestikartoitus pitää tehdä? Asbestikartoitus pitää tehdä kaikissa ennen v.1994 rakennetuissa kohteissa joissa on tarkoitus purkaa rakenteita. Purettavia rakenteita voi olla esim lattia, laatta, välitilalaatta keittiössä, seinä tai muu sellainen rakenne, joka saattaa sisältää asbestia. Lähtökohtaisesti asbestikartoitus täytyy tehdä aina esim keittiö-, märkätila- ja lattiaremontin yhteydessä. Myös väliseinän purut ja lattian hionnat vaativat usein asbestikartoituksen.

Keittiöremontissa otetaan usein kaksi (2) kappaletta näytteitä. Yksi välitilasta, toinen lattiasta, jos lattiaa puretaan.
Pintaremontin yhteydessä otetaan usein yksi (1) näyte lattiasta, jos puretaan esim muovimattoa, laminaattia tai parkettia.
Märkätilaremonteissa otetaan näyte seinälaatoista ja lattialaatoista (yhteensä 2kpl).

Kartoituksen suorittaa taustatarkistettu, AHA-sertifioitu yritys, jolla on vaadittu ammatitaito. Voit kysyä lisätietoja remonttikaupan palveluntarjoajista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@proppu.com.

Haluatko maksaa mieluummin laskulla?

Ota yhteyttä, lähetämme tekijän paikalle ja tekijä laskuttaa teitä sovitusti työn suorituksen jälkeen.

Ota yhteyttä

050-458 5149
antti.salo@proppu.com

Sisätyö tai ulkotyö

Sisätyö

Työlaji

Kartoitus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asbestikartoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *