Tekijät

Näytetään tulokset 1–16 / 76

 • Puuseppä

  3D-visualisoinnit

  49,00 

  Onko sinun vaikea hahmottaa remonttisi lopputulosta? Kenties haluat visioida uuden kotisi remontin jälkeen ennen ostopäätöstä? Ehkä olet myymässä asuntoa ja haluat helpottaa ostopäätöstä näyttämällä tilan potentiaalin pienen face-liftin jälkeen? Tilaa meiltä upeat, laadukkaat 3D-visualisoinnit kaikista sisätiloista. Kuvat auttavat hahmottamaan tilan kuin tilan suuren remontin jälkeen. Kuvat helpottavat myös kalusteiden visualisointia tyhjään tilaan. Kuvapaketin hinta on…

 • allaskaapin asennus

  Allaskaapin asennus

  280,00 

  Haluatko uuden allaskaapin kylpyhuoneeseesi? Me autamme sinua asentamaan sen helposti ja vaivattomasti! Asennamme kaikki allaskaapit, riippumatta niiden mallista tai ostopaikasta, joten voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelun.

  Allaskaapin asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii aina ammattilaisen. Asennuspalvelumme asentajat ovat kokeneita ja tuntevat laajan tuotevalikoimamme erinomaisesti. He tekevät työnsä aina sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa, joten voit olla varma siitä, että asennus sujuu mutkattomasti. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistat myös sen, että tuotteen toiminta täyttää valmistajan takuuehdot.

  Tarjoamme sinulle myös lisäpalveluna vanhan allaskaapin kierrätyksen asentajan toimesta, jotta sinun ei tarvitse itse huolehtia vanhan kaapin hävittämisestä. Tilaa meiltä allaskaapin asennus, niin voit pian nauttia uudesta ja toimivasta allaskaapistasi!

 • apumies remonttikauppa

  Apumies

  39,00 

  Palvelu sisältää apumiehen työt valitsemallesi tuntimäärälle 39€/h. Minimiveloitus 2h.

 • Ale! asbestikartoitus

  Asbestikartoitus

  49,00 

  Palvelu sisältää kartoituksen, kaikkien näytteiden laboratorioanalyysit ja laboratoriokulut, kilometrikorvaukset sekä lakisääteisen asbestikartoitusraportin. Valitse tarvitsemasi näytteiden lukumäärä. Katso alta vinkkejä näytteiden lukumäärän valintaan. Kartoituksen normaalihinta on 129€. Näytteet maksaa 1€/kpl. Milloin asbestikartoitus pitää tehdä? Asbestikartoitus pitää tehdä kaikissa ennen v.1994 rakennetuissa kohteissa joissa on tarkoitus purkaa rakenteita. Purettavia rakenteita voi olla esim lattia, laatta, välitilalaatta keittiössä,…

 • asennus mittaus remonttikauppa

  Astian­pesu­koneen vaihto tai asennus

  159,00 

  Palvelu sisältää astianpesukoneen asennuksen. Voit halutessasi valita vanhan koneen poisviennin lisäpalveluna.

 • haravointi

  Haravointi

  59,00 

  Palvelu sisältää pihan haravoinnin. Lisää haravoitava pinta-ala valikosta. Palvelun hinta on 0.3€/neliö. Minimiveloitus 99€.

 • huonekalun kokoaminen

  Huonekalun kokoaminen

  99,00 

  Palvelu sisältää huonekalun kokoamisen. Palvelun hinta määräytyy koottavan huonekalun koon mukaan.

 • huonekalun maalaus tai lakkaus

  Huonekalun maalaus tai lakkaus

  99,00 

  Palvelu sisältää huonekalun pinnoittamisen. Materiaalit eivät sisälly hintaan. Mikäli sinulla ei ole maaleja tai maalausvälineitä, kerrothan siitä viestikentässä. Nämä laskutetaan erikseen. Palvelun hinta määräytyy huonekalun tyypin mukaan.

 • hyllyn tai kaapin asentaminen

  Hyllyn tai kaapin asentaminen

  79,00 

  Palvelu sisältää vaatekaapin tai hyllyn asentamisen. Mikäli kaappi tai hylly kiinnitetään seinään, kerrothan seinämateriaalin ja tarvittavat välineet (ruuvit, proput), mikäli niitä on. Hinta määräytyy kalusteen koon mukaan. Minimiveloitus 79€.

 • ikkunankarmien maalaus

  Ikkunankarmien maalaus

  Maalauspalvelullamme saat ikkunankarmit näyttämään uusilta ja raikkailta.

  Saat meiltä myös karmien hionnan ja paikkauksen.

  Ota yhteyttä

 • ikkunoiden pesu

  Ikkunoiden pesu

  10,00 

  Palvelu sisältää ikkunanpesun ikkunalasin molemmilta puolilta (yhteensä 2kpl pestäviä pintoja) Jos sinulla on tuplaikkunat ja haluat pestä nämä sisäpuolelta (1 lasi, 2 pintaa) ja ulkopuolelta (1 lasi, 2 pintaa) valitse ”Molemmat”. Tällöin pesemme ikkunat kauttaaltaan. Huomaathan, että ikkunat tulee olla avattavissa siten, että  näiden peseminen onnistuu sisäpuolelta ilman tikkaita. Jos sinulla on erittäin suuret tai…

 • jalkalistojen asennus

  Jalkalistojen asennus

  10,00  Hinta on metrihinta, minimi tilaus 10 metriä

  Palvelu sisältää jalkalistojen asennuksen ja mahdollisten vanhojen listojen poiston. Voit halutessasi valita vanhojen listojen poisviennin lisäpalveluna. Minimiveloitus 10m listaa / 100€.

 • katonpesu sammaleenpoisto

  Katon pesu, sammaleen poisto ja pinnoitus

  15,00  Neliöhinta

  Haluatko pitää kattosi hyvässä kunnossa ja pidentää sen käyttöikää? Siinä tapauksessa kannattaa poistaa sammal katolta säännöllisin väliajoin. Tilaa alan ammattilainen helposti ja nopeasti suoraan verkkokaupasta! Jos kattosi kaipaa maalausta, ota yhteyttä meihin.

  Sadekaudet ja kosteat olosuhteet luovat ihanteelliset kasvuolosuhteet sammaleelle ja muille kasveille katoilla, mutta nämä kasvit voivat vahingoittaa kattoa ja lyhentää sen käyttöikää. Siksi sammaleen poisto on tärkeä osa katon ylläpitoa ja sen avulla voidaan pitää katto hyvässä kunnossa.

  Tarjoamme ammattitaitoista katonhuoltopalvelua, joka pidentää katon käyttöikää. Palvelumme sisältää sammaleen poiston joko harjaamalla, pesemällä tai kemiallisella puhdistuksella sekä pinnoitusaineen ja sen levityksen. Ammattilainen tarkastaa työn yhteydessä katon kunnon mm. läpivientien osalta.

  Lisää vain katon pinta-ala ja sammal on poissa muutamassa päivässä!

 • katonpesu sammaleenpoisto

  Katon puhdistus

  10,00 

  Palvelu sisältää katon puhdistuksen. Puhdistus sisältää roskien poiston ja katon kevyen pesun. Lisää katon pinta-ala ja saat kokonaishinnan. Neliöhinta on 10€ ja minimiveloitus 100€.

 • kattolistojen asennus

  Kattolistojen asennus

  9,00 

  Palvelu sisältää kattolistojen asennuksen ja vanhojen listojen poiston ja poisviennin lisäpalveluna. Minimiveloitus 99€.

 • keittiöhanan asennus

  Keittiöhanan asennus

  220,00 

  Onko sinulla uusi keittiöhana, jonka haluaisit asentaa? Me autamme sinua asentamaan sen ammattitaidolla ja vaivattomasti! Kun tilaat meiltä keittiöhanojen asennuspalvelun, olemme yhteydessä sinuun jo 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Asennamme kaikki keittiöhanat, riippumatta niiden mallista tai ostopaikasta, joten voit luottaa siihen, että saat laadukkaan palvelun.

  Keittiöhanojen asennus on tarkkaa työtä, joka vaatii ammattilaisen. Meidän asennuspalvelumme asentajat ovat kokeneita ja tuntevat erilaiset keittiöhanamallit erinomaisesti. He tekevät työnsä aina sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa, joten voit olla varma siitä, että asennus sujuu mutkattomasti. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistat myös sen, että hanan toiminta täyttää valmistajan takuuehdot.

  Voit tilata pelkän asennuksen tai lisäksi myös hanan. Meillä on satoja eri hanavaihtoehtoja, joista valtaosa tyyppihyväksyttyjä.