Kun remontoinnin perusasiat on hallussa, voit alkaa tutustua miten kilpailuttaa ja tilata remontti kuin ammattilainen

Miten tehdä ammattimainen tarjouspyyntö? Miten hoitaa remontti kuin ammattilainen joko kaiken ulkoistamalla tai itse tehden tai jotain muuta tältä väliltä?

Miten säästää omaa ja ammattilaisten aikaa? Miten saada loistava lopputulos omaan budjettiin sopien?

Suunnittele – mitä isompi remontti sen tehokkaampi

remonttikauppa kilpailutus pintaremontti

Päätä paljonko olet valmis investoimaan omaa aikaa, ja mihin kykysi riittävät. Päätä hyvissä ajoin, mitä haluat remontissa kaiken kaikkiaan tehtävän ja miltä odotat kotisi näyttävän remontin jälkeen ja vuosien päästä. 

Pääsääntö on, että mitä laajemman remontin teet sisätiloihin kerralla sen tehokkaampaa se on. Lisäksi kerralla tehden säästyy remontin aiheuttamasta muun elämän häiriöstä kerralla.

Älä siis tingi suunnitteluvaiheessa. Haaveile rauhassa ja listaa asiat jotka haluat. Määritä budjetti. Hae remonttilaina,  jos sille on tarve. 

Remonttisisältö

Kun sinulla on mielessä haluamasi remonttisisältö, tee valinnat pintamateriaaleista haluamaasi sisältöön ja aloita tarjouspyynnön tekeminen mahdollisimman aikaisin tai anna suunnitelmien ja tarjouspyynnön ja esim remontti-ilmoituksen tekeminen ammattilaisen käsiin ja keskity muihin asioihin.

Meidän mielestä jokaisen tulisi pystyä hoitamaan remontti ammattimaisesti haluamallaan tavalla. Tehokkaasti, siihen luottaen, kaikkia osapuolia suojaten ja palvellen.

Kylpyhuoneen tai keittiön remontointi on yleensä monimutkaisia, usean ammattilaisen mukaan vaativia remontteja, joissa yhdistyy myös materiaalihankintojen yhteensovittaminen töiden lisäksi. Materiaalien tulee olla oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, oikea määräisesti hintaa unohtamatta. Jotta projektit olisi turvallisia ja tehokkaita, kannattaa valmistelu tehdä huolella tarjouspyynnöstä materiaalivalintoihin ja sopimusten tekoon.

Lisäksi esim sähkökalusteissa tulee visuaalisen valinnan lisäksi saada myös tekniset asiat kohtaamaan tarvetta ja teknisiä vaatimuksia.

remonttikauppa kilpailutus kylpyhuoneremontti

antti salo proppu remonttikauppa

Summasummarum

Kerro remonttia tehdessä lähtötilanne mahdollisimman tarkasti. Mikä on lähtötilanne ja lisää mukaan valokuvat kriittisistä asioista. Luo tarjouspyyntö ammattimaisesti ja säästät kaikkien aikaa ja saat parempia tarjouksia, joita voi myös aidosti verrata keskenään. Seuraavassa osiossa lisää yksiselitteisesti vinkkejä ammattimaiseen kilpailutukseen, tekijän valinnan perusteisiin.

Propun Antti Salo suosittelee aina remonttisuunnittelussa käytettävän ammattilaisia jotta aikaa ja rahaa säästyy

Jos tässä kohtaa mietit remontin teettämistä, tutustu erilaisiin tapoihin tilata remontti

Remonttilaskuri – laske ja aloita kilpailutus joko pelkälle työlle tai materiaaleille sekä työlle.

Remonttikaupastamme saat suoraan tilattua pienet työt valikoiduilta ammattilaisilta. Samasta paikasta löydät myös laadukkaat materiaalit edullisin hinnoin.

Remonttikaupan avaimet-käteen remonteilla ulkoistat suunnittelun, kilpailutuksen ja sopimusten teon meille. Esittelemme kolme alueesi urakoitsijaa ja huolehdimme sujuvasta toteutuksesta olemalla osapuolten tukena läpi remontin.

Samankaltaiset artikkelit