Kun suunnittelet huoneistoremonttia, ensimmäinen askel on pohtia, mitä haluat tehdä tilalla

Huomioi tilat

ennen jalkeen eteinen remonttikauppa

Tiloja on usein keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi makuuhuoneet, eteinen, erillinen wc ja sauna, sekä esimerkiksi vaatehuone.

Jokaisessa tilassa suunnitelmat, materiaalit ja tekijät tulisi sovittaa mahdollisimman hyvin yhteen. Huoneistoremonteissa on niin paljon potentiaalia, että kodistasi tulee sellainen, ettet olisi osannut edes kuvitella olla sen mahdollista. 

Kun olet selvittänyt, mitä haluat tehdä, päätä, pitääkö joitain seiniä kaataa tai pystyttää tai siirtää vai ei. Tarvitseeko siis huonejärjestys muutosta.

Seinien avulla voit erottaa tilan ja luoda useita huoneita. Olemme huomanneet, että seinän pystyttäminen maksaa keskimäärin noin 3 000 euroa, johon kannattaa käyttää väliseinätolppaa, kipsiä, ja villaa äänen eristykseen.

Tarjoukset

Tarjoukset vaihtelevat urakoitsijoiden välillä, samoin kuin palvelut, jotka he ovat päteviä tarjoamaan. Suunnittele budjettisi haluamasi tuloksen perusteella. Tässä ovat keskimääräiset hinnat sijainnistasi riippuen:

Kokonaisvaltainen Huoneistoremontti Uudellamaalla helpoilla kulkuyhteyksillä;

Keskimääräiset kustannukset (2022).

Yksiö 32000€
Kaksio 42000€
Kolmio 60000€

Hinnat muodostuvat eri remonttilajeista;

Kylpyhuone 12000-25000€
Sauna 3800-7000€
Seinät 30€/m2
Sisäkatto 35€/m2
Lattia 60€/m2
Keittiö 10000-25000€

*Monet tekijät voivat vaikuttaa remontin kokonaiskustannuksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, suoritettavan työn tyyppi, tarvittava työvoima, tarvittavat materiaalit, suojatoimenpiteet, projektin kesto (nopeampi = korkeammat kustannukset) ja satunnaiset tapahtumat, kohdekohtaisesti poikkeavuudet ja yllätykset.

keittioremontti remonttikauppa sijoita kotiisi

COVID-19:n seuraukset rakennus- ja saneerausaloilla

Muista, että tietyt COVID-19:stä johtuvat odottamattomat tapahtumat voivat vaikuttaa kunnostusprojektien kustannuksiin. Esimerkiksi puun hinta ja yleiset energia ja kuljetuskustannusten nousu näkyy vääjäämättä niin tekijöiden palkoissa ja erityisesti materiaalien hinnoissa.

Jo pelkästään keskittämällä ostot voit säästää isoja summia rahaa – lue Minnan ja Mikon kokemukset remonttikaupasta tästä.

Samankaltaiset artikkelit